Moestuinworkshop – weekend – van 11-13 maart – totale prijs 450 > 200 euro voorschot
Loop je al een tijdje rond met het plan een moestuin te beginnen, maar weet je niet waar te starten? Zit je hoofd vol ideeën maar lukt het je niet om alles om te zetten in een plan? Heb je al een moestuin maar loop je steeds tegen dezelfde problemen aan? Duizelt het wanneer je hoort over wisselteelt, composteren, verspenen, voor-, na-, tussen- & weeuwenteelt ? Of ben je gewoon benieuwd hoe je je opbrengst kan vergroten zodat je nog langer en meer kan eten uit je moestuin?
Dan heb ik goed nieuws !
In het weekend van 11-13 maart organiseren we een nieuwe Mme Zsazsa moestuinworkshop in de prachtig gerenoveerde schuur van Ferme Filly in Houffalize.
Drie dagen bomvol groenten, met alle info, tips en tricks, veel én heerlijk eten, lekkere drankjes, fijn gezelschap en lange gezellige babbels. En jij kan erbij zijn!
Wat leer je tijdens de verschillende workshops
– Hoe maak je eigenlijk een moestuinplan?
– Wat zijn nog andere interessante groenten buiten de klassiekers?
– Hoe kan jouw moestuin aangepast worden aan de behoeftes van jouw gezin?
– Hoe zit dat nu met die voor- en nateelt?
– Hoe hou je een moestuin zo gezond en onkruidvrij mogelijk?
– Wat moet je zeker doen en wat kan je overslaan
Wat is er in de prijs inbegrepen?
– Alle workshops en een goed gevuld werkboek om mee naar huis te nemen.
– 2 overnachtingen in een mooie en comfortabele 2 persoonskamer, bedlinnen is inbegrepen. Deelnemers die alleen komen delen een 2-persoonskamer. Per 2 slaapkamers is er een badkamer.
– 2 keer ontbijt, lunch en diner.
– Heel de dag door koffie, thee, water, fris en wijn, zware bieren en digestief zijn apart af te rekenen.
– Voldoende tussendoortjes om alle hongertjes te snel af te zijn.
– Wifi in het hele gebouw en alle andere extra’s die het verblijf biedt: sauna, hot-tub …
Meer over het verblijf: https://odierbaarbelgie.be/logies/ferme-filly/
De kok van dienst is naar goede gewoonte Heidi, die op zaterdagavond een extra uitgebreid buffet op tafel tovert waar je 2, 3 en zelfs 4 keer mag opscheppen. Alle maaltijden worden met seizoensgroenten bereid en zijn hoofdzakelijk vegetarisch (voor de gerechten met vlees wordt er steeds een vegetarisch alternatief voorzien).
De kookploeg bestaat uit een klein team waardoor er helaas geen rekening kan gehouden worden met allergieën of diverse smaak- en eetgewoontes.
Om de groep klein & fijn te houden beperken we het aantal deelnemers tot 16. Wil je dit niet missen, wacht dan zeker niet te lang om je plekje te reserveren.
Alle foto’s voor & van odierbaarbelgie.be. Kijk zeker ook eens op de site voor nog heel wat andere pareltjes die met liefde geselecteerd, gecheckt én goedgekeurd werden door Heikki en collega Sophie. Van luxe tot budget. Altijd uitstekend in zijn genre.
Kim aka
Mme Zsazsa
In een moestuin ben je meer met tijd dan met geld,
maar sommige dingen zijn wel heel handig.